Vil du have grønt i din have både sommer og vinter? Så kan det stærke taks hæk -anlæg være et godt aktiv for dig. Denne plante har nåle, der giver din have en smuk grøn farve både vinter og forår. Barlind kan naturligvis købes i dit havecenter, men det er ofte meget dyrt her. Du kan også nemt købe Taxus online på vores planteskole, hvor vi har leveret forskellige planter til vores kunder til en overkommelig pris i over 15 år.

SKATTETYPERNE OG DERES EGENSKABER

Inden for familien af ​​Taxus-planterne kan forskellige arter skelnes fra hinanden. Populære sorter omfatter Baccata og medierne Hicksii. Alle disse arter har forskellige egenskaber til fælles, for eksempel det faktum, at du køber en stærk, grøn plante med Taxus. Imidlertid er nogle af barlindplanterne mere egnede til en hæk, mens andre f.eks. Trives bedre i buskform.

Og taks hæk vokser kommer forbi, de lader ved beskære

Og skat vokser cirkel 25 – 35 cm rundt om året og vokser derfor langsomere end de bottlete andre nåletræer. Denlangomme vækst har dog også fordele: hækken er let at beskære, og du har også mindre beskæringsarbejde. Og ulempe er, barlindplanterne derfor er noget dyrere ate. Hvis du leder efter en hurtig voksende nåletræ, der Thuja Brabant et bedre valg.

Hvis du bruger Taxus baccata som hækplante, er det bedst at beskære hæk to gange om året. Dette gør og kompakt hæk. Det bedste beskæringsmoment der i april, det andet beskæringsøjeblik er slutningen af ​​september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *