Avnbøg er også kendt under det latinske navn Carpinus betulus. En plante fra kategorien løvfældende hækplanter. Avnbøg kan nå en højde på ikke mindre end 15 til 20 m. De er smukke i en hæk, men de vokser også meget fint alene.

Velegnet til at skabe en meget lav til meget høj hæk, som du kan dyrke frodigt samt beskære til en stram form. Avnbøg er hjemmehørende værtsplanter for fugle og insekter.

Blandt andre tjørnefinke og nøddetræer elsker de frø, som avnbøg producerer om efteråret. Arten er derfor en del af hækpakken: blandet hæk til fugle. Der vokser ingen blomster eller bær blandt Carpinus betulus’ grønne områder.

Avnbøg

Avnbøg er også kendt under det latinske navn Carpinus betulus. En plante fra kategorien løvfældende hækplanter. De kan nå en højde på 15 til 20 meter og er smukke i en hæk, men vokser også meget flot af sig selv.

Velegnet til at skabe en meget lav til meget høj hæk, som du kan dyrke frodigt samt beskære til en stram form. Disse planter er hjemmehørende værtsplanter for fugle og insekter.

Blandt andre tjørnefinke og nøddetræer elsker de frø, som avnbøg producerer om efteråret. Arten er derfor en del af hækpakken: blandet hæk til fugle. Der vokser ingen blomster eller bær blandt Carpinus betulus’ grønne områder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *